Ljubičasta zimska jakna

Zašto u najhladnije doba godine hodati umotani u teške i nemoderne kapute, kada su u trendu i tople ljubičaste zimske jakne. Ljubičasta boja je prerogativ žena, muškarci bi u njoj izgledali preslatko. Osim toga, simbol je duhovnosti, duhovnosti i srdačnosti. Može izazvati mir i blagostanje. Lila i lila zimski kaputi za društvo sada su u modi, jer pristaju nježnom ženskom licu i naglašavaju njezinu nježnost.

U sličnom duhu djeluje i ljubičasta zimska jakna u nijansama lavande, zumbula, ametista, ljubičice. Zimske jakne ljubičaste, boje šljive i patlidžana među najmanje su popularne. Ljubičasta boja je vraški trendi i pristaje i mladim i zrelim ženama. Srednje ljubičasta sjajna zimska jakna pripada prometnim ulicama grada, a svijetloljubičasta jakna s krznom i funkcionalnim elementima za planine. Zimski model boje šljive pristaje uz elegantne duge jakne, a ljubičasti uz sportske modele. Ljubičasta u kombinaciji s bijelom, žutom, sivom ili plavom jednostavno je in!

Prošivena parka za djevojčice s kapuljačom i krznenim rubom

Tražite li odgovarajući zimski model za svoju kćer? Želite li kupiti lijep i praktičan mekani poklon? Onda uzmi ovu parku. Ima najbolje od jakne i kaputa. Parka s kapuljačom za djevojčice privlači poglede na prvi pogled svojom prekrasnom bobičastom bojom. Svima pristaje. Uostalom, čak i male djevojčice žele da im se sviđaju, prekrasne su. U ovom stylish zimskom komadu svaka će dama napraviti veliki show.

Cijena u trenutku pregleda: 41,57 €

Djevojačka vodootporna zimska jakna Lewro SACHET s kapuljačom

Trebate li kupiti kvalitetnu jaknu za planine? Tražite prikladnu zimsku jaknu za svoju kćer koja je prikladna za planinu i grad? Brinete li o izvedbi i samom dizajnu? Onda je ova jakna jedinstven izbor. Djevojačka jakna Lewro Sachet upada u oči na prvi pogled. Zimska jakna s printom je moderna i kvalitetna. Ponosi se i materijalom i preciznim dizajnom. U ovoj jakni svaka će se dama pokazati, a pritom će joj biti toplo i suho.

Cijena u trenutku pregleda: 40,94 €

Ženska crna kratka lagana prošivena jakna

Birate li prikladnu jaknu za sezonu jesen/zima? Želite li sebe usrećiti i investirati u zaista lijep, kvalitetan i bezvremenski model? Kako se pripremiti i ne dati zimi priliku? Izađite u hladno i loše vrijeme sa stilom s ovom prekrasnom jaknom. Koju ćete varijantu boje izabrati?

Cijena u trenutku pregleda: 94,24 €