Muški prošiveni zimski kaput

Tinejdžeri i zreli muškarci zimi radije nose skijaške ili modne jakne. Nije ni čudo, tako su praktični i moderni. S vremena na vrijeme odjenu i ukusniji komad – muški zimski prošiveni kaput. Svakako spada u ključne odjevne predmete u ormaru. Može se nositi svaki dan, ali najbolje za društvena događanja, spojeve ili poslovne večere. Prošiveni muški zimski kaput raznolike je namjene, a dobro se slaže sa svečanom i sportskom obućom, trapericama i samtastim hlačama.

Muški zimski prošiveni kaput do koljena pristaje muškarcima koji vole ekstravaganciju. U gradovima se često nosi otkopčan. Prošiveni komad koji pokriva stražnjicu je klasičan. Model uključuje toplu kapuljaču, dva bočna džepa za ruke i ravni kroj. Moderna verzija prošivenog kaputa je kraći oblik, pripijeniji kroj, kapuljača s krznom i ukrasnim umetcima ili printovima. Mlađe generacije također izlaze u sjajnom prošivenom kaputu, primjerice na spoj, u školu ili disko.

Prošiveni crni muški zimski kaput s kontrastnim bijelim umetkom na prednjici

Gospodo, ne gubite vrijeme na biranje. U tom smislu, možete se potpuno osloniti na kupnju ovog prošivenog kaputa. Izvrsno će služiti svojoj svrsi više sezona. Prikladan model za svakodnevno nošenje i za planine. Pristaje svakoj figuri. To je jamstvo Vašeg maksimalnog zadovoljstva. Prošiveni kaput u crnom dizajnu s kontrastnim bijelim umetkom sprijeda je moderan, bezvremenski, visoke kvalitete. Pravit će vam samo najbolje društvo, i to ne samo u jednoj sezoni.

Cijena u trenutku pregleda: 22,85 €