Zimska jakna s lisicom

Zahtjevne ljubiteljice modnih trendova ne dopuštaju najnovije modele, ali obožavaju i klasičnu odjeću vrhunske kvalitete. U ovom slučaju, neće dopustiti elegantnu zimsku jaknu s lisicom. Prošiveni komad do koljena s kapuljačom, gdje je prava lisica, vrlo je prikladan. Kapuljača se može zatvoriti patentnim zatvaračem i završiti s dva gumba. Dio jakne je elastični pojas sa kopčom, sa strane su džepovi. Ova zimska jakna od lisice prikladna je za posao, izlazak ili kazalište.

Ženska zimska jakna crvene boje dužine iznad koljena s kapuljačom ukrašenom lisicom uklopila se u vrtlog velegrada. Također uključuje dva pompona od lisice na pojasu. Sjajna zimska jakna s lisicom na ovratniku privlači atraktivnim krojem i šavovima. Smeđi model s pravom lisicom, vezom na prednjem dijelu i na rukavima. Želite li šarmirati svoju okolinu, nabavite pernato bež zimsku jaknu s asimetričnim patentnim zatvaračem, kožnim remenom i zanimljivim ovratnikom s pravom lisicom.

Crvena funkcionalna vanjska zimska planinska jakna za punije s podstavom i krznom

Krenite u hladno vrijeme s jarko crvenom funkcionalnom zimskom jaknom veće veličine. Osmišljena posebno za vašu potrebu za udobnošću i toplinom, ova sportska parka za van ima dovoljno podstava i krznenu podstavu. Dvosmjerni patentni zatvarač osigurava jednostavno korištenje, a krznena kapuljača može se otkopčati radi vaše udobnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 79,03 €

Plava ženska prošivena zimska jakna Kara s kapuljačom s krznom na skidanje

Pripremite se za hladnu sezonu sa stilom uz fantastičnu plavu prošivenu zimsku jaknu Kara za žene. Ovo remek-djelo ne samo da će vas ugrijati, već će vam također osigurati da date hrabru modnu izjavu kamo god pošli. Plava nijansa jakne upečatljive je boje koja privlači pažnju i godi oku te je idealna za uljepšavanje tmurnih zimskih dana.

Cijena u trenutku pregleda: 332,88 €