Zimske jakne i kaputi Kara

Zimske jakne i kaputi Kara su za sve dame koje i u hladnim danima u godini žele biti elegantno odjevene. Ova češka tvrtka bavi se proizvodnjom ženske i muške odjeće od kože i krzna. Karine zimske jakne i kaputi privući će vas vrhunskom kvalitetom i odličnom izradom. Robu robnih marki vole dame i gospoda svih dobnih skupina. Nije ni čudo. U zimskim kaputima i jaknama Kara uvijek ćete ići ruku pod ruku s ritmom modnog raja.

Tvrtka je osnovana davne 1948. godine, zbog čega se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom. Vitkim ženama s nekoliko kilograma viška dobro će doći. Veličine od 36-46. Muškarci će biti zadovoljni rasponom od 48-60. Ženski Kara zimski kaputi do koljena s vezicama za remen i krznom na kapuljači nikada neće zastarjeti. Ljubičasta modna jakna koja prekriva stražnjicu hit je u crnoj boji zahvaljujući svom sjajnom izgledu. Topla muška zimska jakna Kara pokazat će se i kao sportski model za planine.

Plava ženska prošivena zimska jakna Kara s kapuljačom s krznom na skidanje

Pripremite se za hladnu sezonu sa stilom uz fantastičnu plavu prošivenu zimsku jaknu Kara za žene. Ovo remek-djelo ne samo da će vas ugrijati, već će vam također osigurati da date hrabru modnu izjavu kamo god pošli. Plava nijansa jakne upečatljive je boje koja privlači pažnju i godi oku te je idealna za uljepšavanje tmurnih zimskih dana.

Cijena u trenutku pregleda: 332,88 €