Zimske jakne i kaputi Nike

Nike zimske jakne dizajnirane su za sve one koji si ne mogu priuštiti markiranu odjeću, čak ni u hladnim danima u godini. Važna američka tvrtka bavi se proizvodnjom visokokvalitetne odjeće za sport i slobodno vrijeme. Ako preferirate Nike zimske jakne, računajte na savršenstvo u svakom detalju. Trendi dizajni, pristali krojevi, ugodne varijante boja i visoka kvaliteta izrade igraju važnu ulogu.

Muške Nike prošivene jakne u crnoj, crvenoj, sivoj, bijelo smeđoj i kaki boji uvijek imaju logo tvrtke na sebi. Zahvaljujući njemu, znat ćete pravu kvalitetu. Ženski komadi krase zanimljivi motivi i printevi. Trenutno su u modi svjetlucave ružičaste, crvene i srebrne Nike zimske jakne. Bijelo-crna kombinacija, ružičasto-bijela varijanta ili siva odmah će vam se svidjeti zahvaljujući svojoj jednostavnosti. Duže Nike jakne s krznenom kapuljačom pripadaju konstantama svijeta mode. Kada je vani već prilično hladno, cijenit ćete toplinu Nike zimskih jakni, kako u planinama tako iu gradu.

Dječja topla prošivena zimska jakna NIKE s kapuljačom

Čak se i najveći avanturisti mogu ohladiti. I zato će vašim malim mezimcima dobro doći ova čupava, izo jakna Nike NSW SYNTHETIC FILL JACKET U koja će ih grijati u hladnim danima. Dizajn patentnog zatvarača po cijeloj dužini ukrašen je linijama u obliku slova V koje upućuju na legendarnu Nike Windrunner jaknu iz 1978.

Cijena u trenutku pregleda: 77,95 €

Dječja crna prošivena Nike jakna s praktičnom kapuljačom

Djeca rastu kao voda, pa ne čudi što razmišljate o kupnji nove jakne? Utvrdili ste da je djetetu jakna premala i morate kupiti novu? Stalo vam je do kvalitete? Tražite prikladan model za grad i planinu? Dječja jakna NSW Filled renomiranog brenda Nike ističe se svojim kvalitetnim dizajnom. Suština je u materijalu i samom kroju. Učinak je nadopunjen modernim prošivenim dizajnom. Zimska dječja jakna praktične crne boje.

Cijena u trenutku pregleda: 72,09 €