Zimske jakne i kaputi Zoot

Bilo da ste elegantna dama ili mlada buntovnica, u Zoot zimske jakne i kapute odmah ćete se zaljubiti. Dajte priliku dizajnerskoj modi koja je dostupna po pristupačnoj cijeni. Glavnu ulogu igra moderan izgled, originalnost, neobičan dizajn i savršeno pristajajući krojevi. Za ured ili za poslovni sastanak potreban vam je crni kaput s remenom koji oduševljava svojom dužinom ispod koljena i zanimljivim ovratnikom.

Bit ćete ukusni i nježni u Zoot kaputu kojemu ne nedostaje kopčanje gumbima u struku i istaknuti džepovi. Prošivena planinska zimska jakna Zoot jamstvo je ugodnog nošenja i grijanja i na najnižim temperaturama. Duži ležerni kaputi hrabrijih boja svidjet će se starijim damama koje ne žele pripadati starom željezu. Ležerni Zoot kaput s krznom unutar kapuljače oduzima dah zahvaljujući asimetričnom kopčanju. U ormaru se ne smije naći janjeći kaput ili karirani model. Kladite se na kvalitetu i raznolik izbor veličina, krenite u Zoot zimske jakne i kapute.

Plava ženska prošivena zimska jakna Kara s kapuljačom s krznom na skidanje

Pripremite se za hladnu sezonu sa stilom uz fantastičnu plavu prošivenu zimsku jaknu Kara za žene. Ovo remek-djelo ne samo da će vas ugrijati, već će vam također osigurati da date hrabru modnu izjavu kamo god pošli. Plava nijansa jakne upečatljive je boje koja privlači pažnju i godi oku te je idealna za uljepšavanje tmurnih zimskih dana.

Cijena u trenutku pregleda: 332,88 €